REFERENTIES

  • Robin Kraakman

Petra, bedankt voor alles!
Ik heb een onwijs fijne tijd gehad samen met jou.
Eigenlijk vanaf het eerste gesprek voelde het al goed en betrouwbaar.
De coach gesprekken hebben mij veel gebracht.
Ik zat zo vast in mijn hoofd omdat ik wou afvallen. Het was enige waar ik aan dacht al die jaren. Jij hebt mij er doorheen geholpen door erover te praten met de coach gesprekken en doelen te bepalen met trainen. Het heeft me ontzettend veel geholpen en daar ben ik je dankbaar voor. I can really say that Petra makes you feel good!

  • Jacco de groot

Na onze eerste kennismaking hadden wij al een klik en dat is zo gebleven. Dit heeft mij erg geholpen in het afvallen en beter voelen van mijn lijf en hoofd (body and mind). Ik ben een drukke transportondernemer uit de Schermer. 7 dagen per week telefoon en altijd bezig. Uiteindelijk met medewerking van Petra de tijd gevonden en gemaakt om te sporten en een goede balans te vinden voor het eten.
Ik ben in een periode van een half jaar circa 10 kg afgevallen en ben nu op zoek naar mijn ideale gewicht.
Liefst nog circa 3 à 4 kg eraf en dat gaat goed komen.
Hartstikke bedankt voor je zorgen Petra!

  • Annelies Kuijs

Update van een levensgenieter: “Gaat veel beter door inhuren coach; ons eetgedrag komt van binnen uit; dat moet je aanpakken en veranderen! Conclusie; bewuster eten en drinken…Voor wie echt wil veranderen; Kies Petra, ze is een onwijs gaaf mens!”

  • Nathalie Amariat

Thanks for all the teaching, I learnt a lot, and really appreciate the work we have done together. It is a new life for me, and new eating habits, I love it!!
Nathalie Amariat

  • Beth van der Ham

I met Petra at the perfect time for me. She really was what the doctor ordered. She creates a safe and friendly space. I found her sessions a really great way to process my situation and to move forward. I was really surprised when I looked back to see how far I had come. Thank you for everything Petra.
Beth x

  • Esther de Vries

Petra, dank je wel voor je coaching de afgelopen maanden. Ik zie nu waar mijn voedingspatroon niet ‘functioneel’ was. Teveel van het een, te weinig van het ander. Dat is nu veel meer in balans. En ik ben me nu zoveel meer bewust van waarom ik grijp (greep) naar eten. En hoe ik ook andere keuzes kan maken. Door jouw vertrouwen in mij ben ik langzaam maar zeker ook vertrouwen in mijzelf gaan krijgen. Dat een gezond en slank lijf ook voor mij is weggelegd. Dat eten iets fijns is, en geen strijd. Dat ik een keuze heb. Dank je wel voor je betrokkenheid. Ik kan weer verder nu. Een lieve groet,
Esther

  • Broodje Petra Jansen makes you feel good

Hoe leuk is dit! Eric Liefhebber van restaurant De Dikke Prins heeft een broodje naar mij vernoemd: broodje Petra Jansen makes you feel good. Eric Liefhebber makes me feel good today!

  • L. Witte, Alkmaar

In februari van dit jaar nam ik contact op met Petra Jansen, gewichtsconsulente in deze regio. Ik ben 79 jaar en ben zo langzamerhand de tel kwijt van de diëten die ik in mijn leven heb gevolgd. Sommige gingen wel goed en viel ik ook af, maar dan “daarna”. Dat ging dus altijd helemaal fout. Het “dieet”dat ik bij Petra heb gevolgd is van een geheel andere aard. Het is een ander eetpatroon. Je mag eigenlijk alles eten, dan wel volgens een schema, opgesteld door Petra. Ik moet zeggen dit was een heel andere gewaarwording. Ik ben nu exact 9 kilo (dat is ook wat ik wilde) afgevallen zonder enige moeite. De begeleiding die ik kreeg van Petra was geweldig. In deze periode ben ik ook nog vier weken met vakantie geweest en het kostte me totaal geen moeite mijn “dieet” volgens Petra weer op te nemen.